Sabaton с песен за България в новия си албум!

Sabaton – скандинавската пауър метъл банда, хедлайнъри на Hills Of Rock 2022, изпратиха лично съобщение към българската публика. Част от кампанията за новия им албум The War to End All Wars, който предстои да излезе догодина, включва и видеопоздрав от вокалиста Joakim Brodén и басиста Pär Sundström.

В него музикантите с удоволствие си припомнят първия концерт на Sabaton в България през 2009 и обещанието, което oттогава често дават на българските си фенове – да напишат песен за страната ни.

Неведнъж Sabaton и българската публика са засвидетелствали взаимната си лоялност и респект. Неслучайно групата е една от най-желаните в списъка за фестивални участници и избор на Fest Team за хедлайнер на третия ден на Hills Of Rock 2022. Най-после тези двупосочни приятелски емоции ще получат искрено валидиране с песен за България.

Парчето носи заглавието „The Valley of Death“ и е деветата песен от албума, който излиза за Nuclear Blast на 4 март 2022. The War to End All Wars съдържа 11 песни и е продължение на предишния албум на Sabaton The Great War. Албумът се фокусира върху зверствата, чудесата и събитията около Първата световна война, умело разказани от шведите.

Sabaton стават част от Hills of Rock 2022!

Бандата вече обяви и мащабно турне в подкрепа на албума – „The Tour To End All Tours“, което ще мине и през България – на 23 юли, в третия фестивален ден на Hills Of Rock 2022.

Билети за Hills Of Rock 2022 се продават на ticketstation.bg. За още новини и най-актуална информация, следете hillsofrock.com и събитието във Facebook.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.