Рок водката на България Savoy Silver подкрепя кампанията „Буги празник – 13 години Z Rock“

От 14 октомври по повод 13 години Z-Rock стартира кампания с подкрепата на рок водката на България Savoy Silver. Кулминацията ще бъде на 29 октомври, когато ще се проведе концерт, белязан с името на любимия водещ, музикант и колега Буги Барабата.

Събитието ще се проведе в Терминал 1 от 20 часа, когато всички присъстващи ще си спомним за забавните истории на Буги, неговия уникален хумор и приятелство.

На сцената ще излязат Б.Т.Р., Odd Crew, Васко Кръпката, Подуене Блус Бенд и др., а приходите от продажбата на билетите за събитието ще отидат за изграждане на паметник на Буги Барабата в София. На специална сметка всеки фен на Буги ще може да подпомогне каузата.

В рамките на 3 седмици ще се проведем игра, в която ще раздадем билети за концерта и други награди, включително от рок водката на България Savoy Silver! Всеки ден ще пускаме в ефир реплики на Буги, а слушателите ще пишат на специалния имейл каква тoчно е била репликата, за да се включат в жребия за ежедневните награди.

Специално избрани песни, интервюта с родни рок музиканти, култови и незабравими мисли на Буги – така Z-Rock ще отбележи 13 години в ефира на България.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.