Рок симфонията „Simply The Best“ празнува Тина Търнър през юни у нас

Рок симфонията „Simply The Best“, посветена на кралицата на рокендрола и музикална икона Тина Търнър, ще бъде изпълнена на 3 юни в зала 1 на НДК с над 40 души на сцената.

Тина Търнър беше известна със своите буйни, енергични сценични изпълнения и мощни вокали, често наричана „кралицата на рокендрола“ и артист, който остави незаличима следа в света на музиката, развлеченията и културата. Eдна от най-великите рок певици на всички времена, тя е неизчерпаемо вдъхновение за мнозина, а значимостта ѝ обгръща поколения.

Почитателите на творчеството ѝ ще имат възможност да се насладят на най-въздействащите и известни хитове като „Proud Mary“, „What’s Love Got to Do with It“, „The Best“, „We Don’t Need Another Hero“ и много други. Добре познатите балади ще разтопят присъстващите, а бързите ритми ще изправят всички в залата на крака.

Рок симфонията е посветена на Тина Търнър, а в нея ще бъдат изпълнени също песни от групи като Gun’s N’ Roses, Deep Purple, AC/DC, както и известни дуети, белязали световната кариера на Тина. На 3 юни в зала 1 на НДК публиката ще има възможност да усети енергията на легендарната Тина по един нов начин.

Всички, които искат да изживеят една незабравима вечер с музиката на неповторимата Тина Търнър, изпълнена с много енергия и страст, могат да закупят своя билет още сега от мрежата на Eventim в цялата страна. Цените са от 40 до 120 лв. Организатор на събитието е Pragma Music Entertainment.

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.