Roger Waters се ожени

Roger Waters сключи брак, потвърди самият той в социалните мрежи, където разпространи снимки от церемонията с думите „Толкова съм щастлив, най-сетне някой, с когото си струва да останеш“. В смокинг и широка усмивка, 78-годишният Waters позира заедно с младата си любима Kamilah Chavis. Сватбата е била в имението на морския бряг в Бриджхемптън, САЩ, което музикантът купи преди няколко години за 16.2 милиона долара.

Това е пети брак за рок легендата. Първия той сключва още в зората на Pink Floyd, през далечната 1969, с Judith Trim, с която са заедно до 1975, но нямат деца. Година след развода с нея, Waters минава под венчило с лейди Carolyne Christie. Този брак устоява до 1992, от който има син, Harry. Третият брак на Roger, между 1993-2001, е с Priscilla Phillips, от която е синът му Jack Fletcher. През 2012 с събира с Laurie Durning, за само 3 години – развеждат се през 2015.

За новата му избраница Kamilah Chavis не се знае много, понеже тя предпочита да бъде извън светлината на прожекторите. Но се смята, че двамата са във връзка от няколко години, като една от първите им публични появи заедно е на кинофестивала във Венеция през 2019.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.