Robert Trujillo (Metallica) пусна забавен домашен клип, в който репетира

Басистът на Metallica Robert Trujillo пусна забавен домашен клип, в който се опитва да репетира, а жена му, му пречи. Клипчето е от вчера и е придружено от надпис “Опитвам се да намеря ритъма си“. В същото време Chloe Trujillo се опитва да му каже нещо за някаквa “докторка, която е готова да тръгват” и двамата взаимно се обвиняват, че си нарушават дневния ритъм и концентрация. Въщност цялата сценка е доста безобидна и забавна и я споделяме с вас в опит малко да си оправим настроението, след новината, че концертът на Phil Anselmo у нас отпада. Може да видите клипчето тук:

Rob Trujillo е роден на 23 октомври 1964 г. в Санта Моника, Калифорния. Той е бас великан, с дългогодишно участие в Suicidal Tendencies и бандата на Ozzy Osbourne. През 2003 г. успешно замести Jason Newsted, след като той напусна Metallica. Басистът е най-проветривата позиция в легендарната група, след като титулярът Cliff Burton умря при катастрофа през 1986 година. Това се случи в Швеция по време на турнето “Damage Inc. Tour” в подкрепа на албума “Master Of Puppets”. Trujillo винаги се е държал скромно и не се притеснява от сравненията с Jаson и Cliff, и двамата виртуози на бас китарата.

През 2017 г. фронтменът James Hetfield даде любопитно интервю, в което коментира личността на Rob. Тогава той каза следното: “Кой друг можеше да вземем за да свърши работа? Да, пробвахме доста хора, знам. Сигурно щяхме да се сработим и с някой друг. Но е много трудно да намерите правилните хора на вашата възраст, които да са възпитавани като вас, да имат сериозни музикални познания и умения, да имат опит с турнета. Не можем просто да хванем някое хлапе, на което всички тези неща да му се случват за пръв път. Rob е женен, има деца, получи се спойка между нас. А неговата личност и характер са може би най-доброто нещо, което можеше да ни се случи. Той е толкова спокоен, винаги е готов на всичко, винаги репетира, определно се вписва в нашия колектив.“

Да, репетира, дори когато спори с жена си. Забавен тип. Синът му Tye също е музикант, също е басист, и вече има солиден музикален опит зад гърба си. Свирил е с Korn и Suicidal Tendencies, а собствената му група (Otto) е много здрава. Поредна червена точка за Rob.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.