Rob Zombie ще режисира филм по популярен ситком от 60-те години

От месеци насам в мрежата вървят слухове, че Rob Zombie ще режисира нов филм. Е, оказва се, че изобщо не са слухове. Музикантът със съмнително здрава психика ще режисира филмова адаптация на класическия ситком от 60-те години на миналия век The Munsters (игра на думи с „Чудовищата“). Потвърждението на новината дойде от самия него в Instagram: “Внимание циреи и духове! (игра на думи с “момчета и момичета”) Клюките са верни. Моят нов филмов проект ще бъде този, който преследвам от 20 години. „ЧАДОВИЩАТА!“ Очаквайте в скоро време допълнителна информация.“

Ситкомът е бил изключително популярен за времето си, a влиянието му се пренася и в музикалната кариера на Rob. Неговият най-голям солов хит “Dragula” е кръстен на колата на семейството от популярния сериал. Проектът ще бъде заснет в Universal Studios. Много е вероятно той да бъде излъчен по някоя от големите стрийминг платформи – Amazon Prime, Netflix, Disney +, Apple TV+.

Оригиналният сериал разглежда живота на семейство чудовища, които са преместени да живеят от Трансилвания в американско предградие. Това води до редица абсурдни и комични ситуации, с които те и новите им съседи трябва да се справят. В ситкома големите звезди са Fred Gwynne, Yvonne De Carlo, Al Lewis, Beverley Owen (впоследствие заменена от Pat Priest) и Butch Patrick. Той дебютира през 1964 г. и продължава до 1966 г., като за този период са излъчени 70 епизода.

Rob Zombie вече има успешна филмова кариера (освен музикалната, която е повече от успешна). Както може да се очаква от него – тя е фокусирана основно върху хорър жанра (вижте снимката с негови филми). Той режисира трилогията House of 1,000 Corpses, The Devil’s Rejects и 3 From Hell. Направил е и адаптации по филмите за Halloween, а освен това е режисирал The Lords of Salem и 31. Много приятен човек. Все още няма никаква информация за евентуалния каст на новите “The Munsters”, но музикантът обеща такава скоро. Чакаме.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.