RIA представи третия си самостоятелен сингъл – „INTACT“

Третият самостоятелен сингъл на RIA е англоезичен и носи името „INTACT“, по нейна музика, текст и аранжимент.

Звукозаписът е осъществен в Music Life Studio и мастериран от Искрен Искренов в студио Vinyl. Във видеоклипа, заснет от Васил Стефанов в София, участват Тодор Петров и Борис Божилов от „Спални места“, както и китаристът Виктор Колев.

Още първият сингъл на младата певица – „Нашата мечта“, ѝ даде успешен старт и покори всички престижни музикални класации в България. Задържа се 7 поредни седмици под №1 в БНР Топ 20. Достига първо място в класацията за най-излъчвани песни по БГ Радио „Нашите 10“ и първо място в класацията на БНТ „Ново 10+2“, където бе обявен за песен на месец Януари 2022 г.

Категоричната заявка за успех и бъдеще на музикалната сцена доведе до подкрепата на слушателите и награда за RIA в категорията БГ Дебют на 20-тите Годишни Музикални Награди на БГ Радио, след което вторият самостоятелен сингъл „The Way You Are“ затвърди позициите ѝ. Последва нейно участие в един от безспорните хитове на 2022 г. – „Остани“, съвместна песен с Мария Мутафчиева и Тони Димитрова, и колаборацията със „Спални места“ от 2023-та – „Още една“.

„INTACT“ надгражда в творческо отношение, отваря нови хоризонти и представя цялата RIA. В стилистиката на по-тежък, модерен рок, уверените вокални мелодии и китарни рифове се преплитат с изцяло екзистенциални търсения, еманципирана лирика и смелите решения на осъзнаващ своето място в музиката автор.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.