Red Hot Chili Peppers пуснаха бонус парче от последния си албум

Преливащите от енергия и музикални идеи в последната година Red Hot Chili Peppers решиха да зарадват феновете си с още едно ново парче от последния албум, информира Hennemusic. Става дума за песента “The Shape I’m Takin”, която към днешна дата е излизала единствено в Япония, като част от местните издания на последния албум на славните калифорнийци – “Return Of The Dream Canteen”.

Ако случайно някой си е помислил, че RHCP не са достатъчно активни тази година… Имат само два студийни албума и световно турне, нищо особено. Също и купища награди и челни места в класациите, както и номинация за Грами. Към песента “The Shape I’m Takin”  получаваме единствено визуализация, може да я чуете тук:

Отбелязваме поредно много приятно и силно соло от китариста Джон Фрушанте, но то като че ли целият втори студиен албум на бандата за тази година, звучи малко като негов страничен проект. Последният албум “Return Of The Dream Canteen” беше първончално представен с водещия сингъл “Tippa My tongue”. Албумът е втори студиен за групата тази година и следва супер успешния “Unlimited Love”, който е с по-класическо Red Hot звучене. Продуцент и в двата случая е Рик Рубин.

“Return Of The Dream Canteen” дебютира под номер 1 в класацията US Top Album Sales и под номер 3 в Billboard 200. Култовите калифорнийци са на световно турне в подкрепа и на двата албума. То ще продължи януари месец в посока Австралия и Нова Зеландия.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.