Радио Z-Rock става част от „Оберон Радио Макс“

От 26 август 2017 г. „Оберон Радио Макс“, собственик на радиата FM+, Fresh!, Star FM и Melody, присъедини към своята радио група и Радио Z-Rock.

Рок радиото на България продължава да се излъчва без да променя своя формат. Екипът на „Оберон Радио Макс“ ще развива и интернет каналите на медията. Радио Z-Rock вече има нов адрес: zrockradio.bg, където може да слушате любимите си водещи – Буги Барабата, Елена Розберг и Краси Москов и онлайн.

„Оберон Радио Макс“ e най-бързо развиващата се радио група в България, която запазва положителния тренд на своето развитие. В групата влизат Радио FM+, Radio Fresh!, Star FM, Melody и Z-Rock – заедно сме по-силни и свободни от всякога!

Радио групата задържа и лидерското място в интерактивните си канали. В портфолиото на „Оберон Радио Макс“ е и най-харесваната FB страница на радио в България (Radio Fresh!, с над 320 хил. локални фена), а уеб сайтовете на групата са във водещите позиции по посещаемост.

Тази година на 13-ти октомври, рок радиото на България ще празнува 11 години в ефира с голям концерт на Sully Erna в зала Арена Армеец на 26 септември.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.