Празник за шампиони с OMV и Z-Rock!

1999 година е знакова в много отношения. Тогава гледахме слънчево затъмнение, тогава бяхме на концерт на Metallica, а някои дори празнуваха погрешно наближаващото хилядолетие. Но това е и годината, когато OMV официално откри първата си бензиностанция в България. Оттам нататък, заредени с качествено гориво, историята ни пое по своя път.

През 2000 година бензиностанциите с марка OMV вече са 21, а през 2002 – над 50. С годините OMV открива нови собствени петролни терминали, собствени автомивки, както и редица възможности за услуги, включително корнерите OMV Services, където всеки, който е на път, може да си купи винетка, Гражданска отговорност, застраховка и дори билет за концерт. За тези 20 години OMV се превръща в предпочитан избор за много българи не само заради качественото гориво, ами и заради своите комплекси VIVA, предлагащи прясно приготвена храна и първокласно кафе собствена марка.

Да, нямаме търпение да отпразнуваме подобаващо своята 20-годишнина в България и да те изненадаме с нещо ново! Включи се в играта „Празник за шампиони с OMV“, като отговориш на сутрешния въпрос в „Закуска за шампиони или как да си отворим едно кафе“ и може да си отвориш пътя към наградите ни – ваучери на стойност 60 лв. за гориво OMV MaxxMotion!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 18-22.11.2019

Списък на спечелилите:
18.11 Rossy Pashova
19.11 Маргарита Асенова
20.11 Tina Mincheva
21.11 Kliment Angelov
22.11 Вълчо Николов

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.