Подозират, че Chuck Mosley е починал от свръхдоза хероин

Според TMZ бившият вокал на Faith No More е починал от свръхдоза хероин. Това се подозира, тъй като в близост до мъртвото му тяло са били намерени спринцовки.

Тялото на Mosley беше открито миналия четвъртък (9-ти ноември) от неговата дългогодишна партньорка и приятелка Pip Logan в дома им в Кливланд. Logan казва на полицията, че е видяла Chuck по-рано същия ден около 11 часа преди обед. Тя се връщала в дома си, заедно със своя приятелка малко преди 20 часа вечерта и открила тялото на Mosley на пода в хола на къщата.

Кливландската полиция казва, че е открила две спринцовки, пликче и лъжица с остатъци в близост до тялото на Chuck. Семейството на изпълнителя споделя, че Mosley „губи живота си…, заради болестното си пристрастяване към наркотиците.“ Официалната токсикология може да отнеме седмици.

Mosley е вокалист в първите два албума на Faith No More – We Care A Lot (1985) и Introduce Yourself (1987). Той е уволнен от бандата и е заменен от Mike Patton, който остава вокалист на групата и до днес.

След като напуска Faith No More, Mosley съди бившите си колеги за права за собственост върху групата, но в крайна сметка до разбирателство се стига извън съда. Години по-късно той се помирява с бандата, събирайки се с тях на сцената през 2010, 2015 и 2016.

След първоначалното си оттегляне от Faith No More за кратко е фронтмен на Bad Brains и дава начало на серия от самостоятелни проекти, включително фънк метъл групата Cement.

Faith No More направиха изявление, в което членовете на бандата описват Mosley като „безразсъдна и неумолима сила и енергия, която изпълва с убеждение и ни помага да тръгнем по пътя на уникалността и оригиналността, а това не би се случило, ако той не беше част от нас.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.