По-малко от месец до автобиографията на Брайън Джонсън (13 октомври)

На 13 октомври почитателите на истинската рок музика в България ще имат възможността да се докоснат до автобиографичната книга на Брайън Джонсън  – легендарният вокалист на митичните AC/DC, заслужено признати за една от най-добрите хард рок групи на всички времена! Както вече е ставало дума – очертава се изключително свежа и забавна история, а ще имаме нужда от такива в задаващите се студени месеци.

Разказът започва още от най-ранните години на звездата, минава през родителите, детството му в работническия град Нюкасъл в Англия, през създаването на собствена група и стига до момента, в който Брайън “поема щафетата” от Бон Скот, чието наследство надгражда.

През 1980 година Бон Скот, феноменалният певец и текстописец на AC/DC, умира на 33-годишна възраст. AC/DC си търсят нов вокалист, канят на прослушване Джонсън – и само няколко дни по-късно той вече е в студиото и работи по останалия в историята албум  “Back in Black“. Той се превръща в най-продавания рок албум на всички времена, като от него са продадени 50 милиона екземпляра.

В тази книга ще се срещнете с един Брайън Джонсън, когото не познавате от концертите и клиповете в интернет. Ще се запознаете с момчето от Нюкасъл – син на ветеран от Втората световна и италианка, което пее в църковния хор и което непрестанно се впуска в приключения и лудории. С юношата, влюбен в музиката, който работи във фабрика, но свири с групата си “Джорди” по клубовете. Със съпруга и бащата, който започва собствен бизнес, но не се отказва от мечтата за голямата сцена.

Трогателна, лична, искрена и адски забавна, “Лицата на Брайън” е вдъхновяващо четиво, което ще ви разсмее, ще ви просълзи и ще ви надъха. В книгата са включени и много снимки от личния архив на Брайън Джонсън. Самата галерия разказва своя собствена история.

“ЛИЦАТА НА БРАЙЪН” вече е налична за предварителни поръчки в сайта на издателство HYBRID BOOKS тук: https://hybridbooks.eu/brian-johnson 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.