Пети магазин Mömax в България!

На 23.11.2017г. отваря врати новият магазин на мебелна верига Mömax. Той се намира в гр. Варна на бул. „Владислав Варненчик“ 277а и е с площ близо 3 000 кв.м. С това откриване магазините на Mömax в България са вече 5 – два в София, по един в Стара Загора и Бургас и най-новият магазин във Варна.

По случай откриването, Mömax ще предложи на своите клиенти атрактивни намаления и забавления в своите търговски зали.

Откриването ще бъде отбелязано с големи намаления на хитови продукти, а от 23.11 до 26.11.2017г. клиентите на всички магазини Mömax в страната ще могат да се възползват и от 18% отстъпка за всички мебели и аксесоари. Отстъпката е за всички стоки, за които не е обявено друго намаление.

Докато разглеждат и избират от богатия асортимент мебели и аксесоари за дома, клиентите на Mömax могат да се включат в игра-томбола, в която могат да спечелят ваучери за пазаруване в магазина. А всички фенове на талисмана на Mömax – Миа Домашния дух, ще могат да я видят в магазина и да се снимат с нея.

Освен празнична атмосфера, веригата е подготвила специални изненади за първите посетители във Варна – първите 100 продажби ще получат ваучер за 20% отстъпка за бъдеща покупка в Mömax.

Като част от австрийския мебелен гигант XXXLutz, Mömax предлага богат асортимент от мебели, цялостни интериорни решения, аксесоари, домашен текстил и декорация на изгодни цени, като пренася на българския пазар модерното и младежко излъчване на австрийския си аналог. В асортимента на Mömax участват пpoдyĸти и мaтepиaли oт нaй-виcoĸo ĸaчecтвo cъc coбcтвeни мapĸи, както и нaй-дoбpитe пpoдyĸти oт български пpoизвoдитeли.

Магазини на Mömax има в 5 страни в Европа – Австрия, Германия, Унгария и Словения и България.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.