Pearl Jam ще направят глобална видеопремиера на новия си албум на 16 април

Гръндж легендите Pearl Jam споделиха кратък трейлър, с който обявяват официално видеопремиера на новия си студиен албум “Dark Matter”. Киномани, меломани и изобщо всякакви хора с добър вкус ще имат възможността да се насладят първи на новата музика от Еди Ведър и компания с глобална видеопремиера в 30 държави по света, която стартира на 16 април. Иначе чакаме албума да излезе няколко дни по-късно –  на 19 април. 

Прожекцията ще носи просто името “Dark Matter – One Night Only, on April 16th, 2024” и ще може да се гледа в отбрани киносалони в цял свят, като идеята е зрителите да са насладят на максимално добри звук и картина. Повече подробности за страните и кината, в които “Dark Matter” ще бъде излъчен може да намерите тук: https://pearljam.com/onenightonly/screenings/

За съжаление България (според горната информация) не е включена в списъка с държави, което е малко странно предвид фактса, че Македония присъства в него. Според официалната информация хората ще имат възможността да чуят целия албум два пъти един след друг. Идеята е първо да го чуят в тъмна зала и след това втори път с визия. Любопитен подход.

Разпространител на видеото е “Abramorama”. Новият албум на легендараната група ще оживее в над 800 киносалона по цял свят, като много от тях ще го пуснат в звуковия формат “Dolby Atmos”.

Още веднъж – прожекцията ще навести над 30 държави и 450 локации, сред които Мексико, Обединеното кралство, Испания, Нидерландия, Австралия, Бразилия, Аржентина, Нова Зеландия, Полша, САЩ и други. Повече подробности на pearljam.com.

Очакваме “Dark Matter” на пазара на 19 април. Тавата е записана само за три седмици в студио Shangri-La в Малибу, а продуцент е Андрю Уат. Наскоро Pearl Jam пуснаха и втори сингъл от албума – пънкарското парче “Running”.

 

Симеон Чешмеджиев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.