Първи концерт на Taipei Houston – вижте синовете на Lars Ulrich в действие

Само преди няколко седмици синовете на Lars Ulrich от Metallica обявиха, че са сформирали собствена група. Днес научаваме, че Myles и Layne Ulrich са успели да направят и първия си концерт, нищо, че са само двама души в групата. Очевидно дуото е вдъхновено от успешни подобни проекти в настоящето като Royal Blood и Death From Above 1979.

Taipei Houston са 23-годишния Myles на барабаните и 20-годишния Layne на бас и вокали. Доста интересна комбинация. Ако считате, че това е крайно недостатъчно за една група, може да погледнете следните клипчета от първото им шоу, споделени от самите тях в Instagram:

Купонът се е състоял в Alex’s Bar в Анахайм, Калифорния. На клипчетата виждаме двамата братя да свирят рок с много енергия в него, вероятно повлияни от великани като Led Zeppelin, The White Stripes и The MC5. Жената на Lars – моделката Jessica Miller похвали доведените си синове със следния коментар: “Нaправо подпалиха Long Beach”. Майката на Layne и Myles e Skylar Satenstein, лекар. Lars беше женен за нея в периода 1997-2004 г. Барабанистът на Metallica има и по-млад син (Bryce) от aктрисата Connie Nilsen, с която излизаше в периода 2004-2012 година.

За младото дуо предстои концерт в Лос Анджелис. Той ще е утре, а билетът за него е едва 8 долара. От друга страна, като се замислим, братята едва ли имат нужда от пари. По-любопитнят момент е, че в друг Instagram пост двамата намекнаха, че в момента записват нов албум.

За да стане още по-цветно и забавно, към тази новина добавяме и информацията, че синът на Robert Trujillo от MetallicaTye, за пореден път доказа, че вече е музикант от световна класа, след като посвири със Suicidal Tendencies тази събота (11 септември) нa фестивала Blue Ridge Rock в Danville, Virginia.

Както се вижда от видеоматериалите, Tye замести без проблем титулярния басист на бандата Roberto „Ra“ Díaz. Любопитно е, че Díaz в момента свири с Korn на тяхното турне и замества Fieldy, който обяви, че има нужда от време да се справи с някои лични проблеми. Преди години пък самият Tye Trujillo помогна на Korn и замести Fieldy, който отново имаше проблеми и явно е черният котарак в култовата група. Тогава Tye беше едва на 12 години, но това изобщо не го притесни.

Припомняме, че синът на Robert Trujillo има собствена, много здрава банда – Otto, с която представиха бруталното парче Ride Low.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.