Papa Roach с кратък откъс от нов сингъл

Американската ню метъл група Papa Roach реши да ни зарадва с кратък откъс от новия си сингъл “Kill The Noise” (Убий шума). Парчето се явява втори сингъл от дългоочаквания нов студиен албум на бандата, който ще излезе следващата година. Тук може да чуем тийзър на песента, а пълната й версия излиза след по-малко от семица на 9 септември:

Така “Kill The Noise” ще се появи на бял свят малко повече от месец, след първия сингъл “Swerve”. Въпросното парче е създадено в сътрудничество с фронтмена на FEVER 333 Jason Aalon Butler и рапъра от Лос Анджелис Sueco.

Разбира се, и двете песни ще се появят заедно с предстоящия нов албум, който се издава от собствената звукозаписна компания на Papa RoachNew Noize Records, Inc., като ADA имат ексклузивен лиценз за продукцията на бандата (и ще отговарят за промотирането на албума). Това е доста интересно и смело решение от страна на музикантите. Фронтменът Jacoby Shaddix разказа малко повече за него преди няколко месеца в интервю за американското радио FM99 WNOR:

“Използваме знанието, което натрупахме през годините с колегите и с нашия екип и решихме сами да поемем юздите. Адски е вълуващо и малко страшно. Но знаете ли какво? Имам усещането, че просто не можем да се провалим. Нещо дълбоко вътре в мен ми казва, че е така. Правим това отдавна. Знаем много неща. Знаем какво искат нашите фенове, знаем какво искаме ние самите, знаем, че сме вдъхновени и изгаряме в това, което правим. Имаме страхотна фенбаза и отлични взаимоотношения с много радиа. Наскоро даже наша песен стана номер едно, това след 20 години на сцената. И в един момент си казах –  мисля, че можем да се справим сами. И така си основахме собствена звукозаписна компания.“

През май месец фронтменът на групата даде много смело интервю, в което обеща убийствен нов албум и даже заговори за Grammy номинации. По думите на Jacoby Shaddix това ще е най-добрият албум на бандата в цялата й история. Така че го чакаме с голям интерес.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.