Papa Roach пуснаха видео към новия сингъл ‘Kill The Noise’

Рокаджиите от Калифорния Papa Roach споделиха „Kill The Noise“, силен нов сингъл и вторa песен от предстоящия нов албум. Тя е продуцирана от WZRD BLD и Andrew Goldstein и е добър пример за тежки рифове и емоционален текст, мотивирани от активната мисия на певеца и фронтмен на бандата Jacoby Shaddix да помогне на всеки да преодолее менталните си трудности и тревожност. Придружаващото музикално видео, режисирано от брата на Jacoby, Bryson Roatch, отвежда зрителя на пътуване към бягство от пределите на собствения ум през неподправено и енергично изпълнение.

Вижте клипа към новия сингъл тук:

У нас може да слушате новата продукция на Papa Roach чрез Орфей Мюзик/ New Noize Records, Inc/ADA Warner Music.

Ето какво каза фронтменът Shaddix за новия хит на бандата: “Лесно е да попаднеш в пасивността на ума си – всички се забъркваме с този демон. За нас  ‘Kill The Noise’ носи директно пречистване с хеви музика, напомняне да намерим този момент на мир от шума“.  „Kill The Noise“ пристигна малко повече от месец след издаването на предишния сингъл „Swerve“, колаборация с фронтмена на FEVER 333Jason Aalon Butler, и рапъра от Лос Анджелис, Sueco. И двете парчета се очаква да се появят в предстоящия единадесети студиен албум на Papa Roach следващата година чрез собствената им звукозаписна компания New Noize Records, Inc., ексклузивен лицензиант на ADA. Чакаме този албум с огромен интерес, след като Jacoby Shaddix на няколко пъти даде заявка да е най-добрият, който някога са правели. 

През януари  част от новата песен на Papa Roach, „Stand Up“, бе включена в реклама за партньорството на Ultimate Fighting Championship (UFC) с ESPN. Втората колекция с най-големите хитове на Papa Roach, „Greatest Hits Vol. 2: The Better Noise Years“ излезе през март чрез Better Noise Music. Тя съдържа 12 от топ 10 хитовете на бандата, издадени между 2010 и 2019, както и три неиздавани преди ремикса и два неиздавани акустични записа на живо в  YouTube Studios в Ню Йорк Сити.

Последният дългосвирещ албум на Papa Roach, „Who Do You Trust?“, излезе през януари 2019. Дискът е продуциран от Nick „RAS“ Furlong и Colin Cunningham.

През декември Papa Roach пуснаха мини албума от 5 трака „20/20“, съдържащ „нови интерпретации на стари парчета“, включително и „Last Resort“ и „Scars“.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.