Papa Roach обещаха убийствен албум – най-добрият в кариерата им

Jacoby Shaddix – вокалистът на калифорнийската ню метъл група Papa Roach – даде интервю за американската радиостанция Lazer, в което една от основните теми беше предстоящият им нов студиен албум. Той се явява продължение на таватa от 2019 г. “Who Do You Trust?” (На кого вярваш?). Ето повече подробности от самия Shaddix:

“Край. Готови сме с албума. В момента се мастерира. Този албум е – как да го обясня най-добре? Това е най-добрият албум на Papa Roach изобщо. Дори ще отида още по-далеч: Ако някога сме правили албум, който е достоен за Грами – това е той. Без съмнение. Песните в него просто чупят стени и граници. Толкова е въхновен. Има някаква притеснителна дълбочина. На моменти се чудех: Да отида ли наистина толкова далеч или да задържа малко, да не прекаля? И в крайна сметка взех решение да рискувам. Просто се отдадохме напълно. Смятам, че това прави този албум наистина специален – рисковете, които поехме. Но те не бяха за да задоволим собственото си его. Смазващ албум стана.“

 

Мистър Jacoby Shaddix (как може човек да има толкова рок фамилия и толкова не-рок малко име едновременно?) допълни още: “Отдавна искахме да напишем такава песен, която да е водещият сингъл, с която да си откриваме концертите – една от онези песни, в които има всичко. Опитваме се да напишем такова парче от началото на кариерите си, но така и не успявахме. Досега. Най-сетне го направихме. Леле, само почакайте. Все едно пада завесата в театъра, гърмят конфети, експлозии, заря в небето. Всичко това го има в нашето парче – успяхме да вкараме зверска рок енергия в него. Целият албум е като бомба със закъснител. И накрая ще избухне.“

Момчетата си харесват албума, меко казано. Остава да го харесаме и ние. Факт е, че групата остави отлични впечатления с двете си изяви в България досега (март 2020 г, точно преди пандемията в зала Универсиада и на феста Summer Chaos в Бургас през 2015 г).

Очаква се албумът да бъде издаден през собствената им звукозаписна компания. Последният студиен албум на Papa Roach „Who Do You Trust?“ се появи през януари 2019 г.

Цялото интервю с колоритния фронтмен може да чуете тук:

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.