Открий Bosch и спечели страхотни награди всеки ден!

Открий Bosch и спечели страхотни награди с новата игра на Bosch, Z-Rock и DizzyRiders.bg!

Bosch е изключително ценена по целия свят марка и това определено не е случайно – качествата на продуктите й са върхови, Bosch не прави никакви компромиси. Това е само допълнителна мотивация да спечелиш наградите, които те очакват!

Какво трябва да направиш? Влез на DizzyRiders.bg и открий къде е скрито логото на Bosch! Намериш ли го, кликни на него, за да отговориш на въпроса в играта и всеки, който е дал верен отговор, има шанс да спечели чудесна награда от Bosch!

Какво печелиш? Всеки ден наградата са чистачки за автомобил AeroEco, а зарядно за акумулатор очаква най-големия късметлия в края на всяка седмица.

Кога теглим наградите и как да разбереш дали печелиш? Дневните награди теглим в 17:30 и ги обявяваме веднага в ефира на Z-Rock, а голямата награда – в края на всяка седмица, като печелившият също ще си чуе името по радиото. Разбира се, ще намериш и списък в дъното на този пост.

Не се колебай, включи се смело в играта на Bosch, DizzyRiders и Z-Rock. Правилата са ясни, условията – лесни. За теб остава само да участваш и да спечелиш. Късмет!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 12.11-07.12.2018

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.