ОСТАВА с нов видеоклип дни преди големите концерти в Пловдив и Русе

Поредна песен от последния албум на Остава (Кислород), оживява със стилно и  абстрактно видео. Този път момчетата повериха продукцията към хита “Сателит” на творческия екип от Clamer Production Studio с режисьор Георги Манов. 

Историята в него минава през житейските истории на различни хора, като основeн акцент е текстът, в който Свилен Ноев (фронтмен) не за първи път възпява любовта. Силната космическа любов, която те изстрелва в орбита и те кара да гравитираш като “Сателит”.

Ето какво разказа режисьорът на клипа (Жоро Манов) за песента:

“Изключително образно парче, докато го слушах непрекъснато ми изплуваха различни картини, въпросът беше как да ги организирам. Тогава се сетих за Силвия, скоро я снимах в друг клип и ми хареса минималистичния й подход. Реших да я превърна в ходеща порцеланова инсталация, която вижда в душите на хората. След това, инспириран изцяло от музиката и текста започнах да подреждам картините една след друга.“

Китаристът Георги Георгиев е автор на музиката. Нека чуем и неговия разказ за Сателит“.

“От дълго време има идея за видео от Clamer Production с режисьор Жоро Манов. Мисля, че имаме доста обща емоционалност в нещата, които прави всеки от нас. Той е чудесен визионер и му се доверихме напълно. Видеото е много естетско и различно. Странни типажи са обединени от усещането за нещо неуловимо, което гравитира около тях. За целта бяха изработени специални перки, които се въртят на главите при движение. Концептуалното видео е заснето на доста различни локации: китайски ресторант, езеро, стрелбище, моста „Чавдар“, нощния подлез на НДК. Благодарим на страхотните млади актьори, които пресъздадоха цялото това усещане“.

В аранжимента на песента се включват всички от групата, а за продуцирането ѝ, както и на целия албум “Кислород” работят заедно с Георги Станев.

Вижте видеоклипа към Сателит“ тук:

Новият сингъл “Сателит” ще чуем и по време на последните за тази година концерти на открита сцена на Остава. Те са на 16 септември в Лятно кино Орфей – Пловдив17 септември в Летен театър – Русе и на 2 октомври в Кино Кабана, София.

БИЛЕТИ могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.