Голямото мотоприключение на OMV и DizzyRiders.bg – MaxxMotion Free Rider, отново е тук!

За втора година OMV си партнира с DizzyRiders.bg в кампанията MaxxMotion Free Rider. Тази година тя ще продължи от 20 август до 15 септември по две направления – онлайн на dizzyriders.bg/freerider и на конкретни бензиностанции на OMV в страната.

Всеки моторист има поне един любим маршрут, който обича, зарежда го с енергия, прочиства съзнанието и му дава тази свобода, заради която се яхва мотора и се впуска в приключение. Влез на DizzyRiders.bg и сподели твоя любим еднодневен мотомаршрут. Всеки ден трима ще печелят ваучер за OMV MaxxMotion на стойност 20 лева. Имаш право на едно участие, но за това пък – всеки ден!

Победителите ще бъдат обявени в 17:30 на Facebook страницата на DizzyRiders.bg, както и малко преди 18 часа по Z-Rock – рок радиото на България!

Но това не е всичко! Виж графика ни – къде ще е нашият моторист, яхнал своя великолепен нов Тriumph Tiger? Пали мотора и ела! Първите десет, дошли на бензиностанцията, печелят награда! Мотористът ни ще има четири спирки в рамките на кампанията:

25 август, събота: OMV Монтана, 13ч.
1 септември: OMV Плевен-Сторгозия, 13ч.
8 септември: Мотосъбор Габрово, 17ч.

15 септември: OMV Видин, 13ч.

Ето и списъкът с победителите в играта.

Влез на DizzyRiders.bg и се включи в играта! OMV MaxxMotion FreeRider – едно гориво и едно спиращо дъха преживяване!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 20.08-15.09.2018

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.