Odd Crew с акустично турне и собствена линия вино

Odd Crew обвиха, че ще свирят в няколко български града през месец декември. Групата ще представи песни от албума The Lost Pages, както и нови акустични версии от настоящия албум Dark Matters (Part I).

Ето и датите:
08.12 – Varna Live Club, Варна
09.12 – Melon, Велико Търново
10.12 – Max Club, Русе
16.12 – Bar Target, Бургас
17.12 – Rock Bar Download, Пловдив
20.12 – Club Terminal 1, София
21.12 – Club Terminal 1, София

Билетите вече са налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната.

Другата новина около бандата е пускането на собствена линия червено вино Odd Crew Cabernet Franc, в колаборация с известна винарска изба. Виното ще бъде в ограничени количества – 300 стандартни бутилки от 0,750 л и само 5 големи бутилки от 5 л. Малко след като участваха в бутилирането, от групата коментираха: „За нас беше изключително интересно да научим целия процес, както и да разберем, че момчетата от винарската изба правят вино със същата страст, с която ние създаваме музика – с любов и внимание към всеки един детайл.“

Всяка линия вино е от едно конкретно, внимателно подбрано лозе от варненския регион, като гроздето за Odd Crew Cabernet Franc е отгледано в местност Бабука до с. Ветрино. След това е отлежавало 8-9 месеца в български дъбови бъчви и от октомври месец насам вече е бутилирано и отлежава в стъкло. През месец декември процесът ще бъде напълно завършен и виното ще стигне до всеки поръчал си.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.