Новият албум на U2 Songs of Experience излиза днес

Songs of Experience е заглавието на 14-тия студиен албум на U2, който излиза днес в дигитален вариант и във формат стандартно CD, делукс CD, двоен цветен винил и винил бокс.

Songs of Experience съдържа 13 нови песни. Пилотният сингъл „You’re The Best Thing About Me“ е вдъхновен от звученето на The Rolling Stones и разказва за хубавите неща, които най-лесно могат да бъдат разрушени. Песента е комбинация от различните типове звучене на U2 през годините.

Парчето дебютира на 6 септември – седмица, след като музикантите изненадващо зарадваха феновете си с лайв видео към сингъла „The Blackout“, който също е включен в новия албум. Преди по-малко от месец излезе и вторият сингъл от албума, озаглавен „Get Out Of Your Own Way“.

Песните в Songs of Experience са записани в Дъблин, Ню Йорк и Лос Анджелис. Новият албум е продължение на Songs Of Innocence (2014), а и двете заглавия са вдъхновени от сборника с поеми на британския поет от 18 век William Blake – „Songs of Innocence and Experience“.

Songs of Experience – съдържание:
1. Love Is All We Have Left
2. Lights of Home
3. You’re The Best Thing About Me
4. Get Out of Your Own Way
5. American Soul
6. Summer of Love
7. Red Flag Day
8. The Showman (Little More Better)
9. The Little Things That Give You Away
10. Landlady
11. The Blackout
12. Love Is Bigger Than Anything in Its Way
13. 13 (There is a Light)

Докато Songs of Innocence описва най-ранните преживявания и впечатления на U2 като банда, новият албум е колекция от песни с интимно послание и разкази за любими хора и места.

Продуценти на албума са вокалисттъ на OneRepublic – Ryan Tedder, Jacknife Lee, Steve Lillywhite, Andy Barlow и Jolyon Thomas.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.