Новият албум на Sting The Bridge излезе с подкрепата на Z-Rock и FM+

Sting представи своя 15-ти студиен албум The Bridge – 14 чисто нови песни, разкриващи необикновеното авторско майсторство на музиканта.

The Bridge e вдъхновен от различните етапи през цялостната творческата кариера на Sting. Запис, който е едновременно модерен и оптимистичен, но и дълбоко свързан с жанровите предпочитания на изпълнителя.

Sting за новия албум The Bridge, разочарованията и мостовете, които трябва да търсим

„Тези песни са между две измерения, между едно състояние на духа и друго, между живота и смъртта, между човешките връзки. Между пандемии, политически и социални кризи. Всички сме по средата между нещо и имаме нужда от „мост“, който да ни свърже.“

The Bridge – съдържание:
Rushing Water
If It’s Love
The Book of Numbers
Loving You
Harmony Road
For Her Love
The Hills on the Border
Captain Bateman
The Bells of St. Thomas
The Bridge
Waters of Tyne
Captain Bateman’s Basement
(Sittin’ On) The Dock of the Bay

Албумът е създаден в студиото на Sting през последната година на пълна изолация. В креативния процес, макар и дистанционно, участват страхотните музиканти Dominic Miller (кирара), Josh Freese (барабани), Branford Marsalis (саксофон), Manu Katché (барабани), Martin Kierszenbaum (клавиши), Fred Renaudin (синтезатор) и беквокалистите Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry и Laila Biali.

The Bridge излиза на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group с медийната подкрепа на Радио FM+ и Радио Z-Rock, и може да бъде закупен от MusicMall.bg.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.