Новият албум на Clutch е тук, групата пусна стрийм на концерта, с който го представи

Американската груув рок група Clutch издаде новия си студиен албум “Sunrise On Slaughter Beach”. Той е общо 13-ти за тях и за да отпразнува радостното събитие групата направи специално шоу в град Балтимор (щата Мериленд) на 17 септември, информира Hennemusic. В местен клуб там бе изсвирен целият нов албум, а Clutch решиха да пуснат абсолютно безплатно въпросния концерт. Събитието бе озаглавено “Live At Hammerjacks” и може да го видите тук:

Ето какво казаха за шоуто от групата:

“Този YouTube стрийм от концерта ни на 17 септември в Hammerjacks е нашият начин да ви благодарим за подкрепата през всичките тези 31 години. Особено за последните две от тях. Също така това е чудесен начин да се стегнем и да научим новия материал, който ви представяме.“ 

Ставало е вече дума за новия албум на Clutch.

Той е записан в студио Magpie Cage в Балтимор. Продуцент на тавата е номинираният за Грами Том Далгети (GhostRoyal Blood), звуков инженер е Джей Робинс (Against Me!The Sword).

Предишният дългосвирещ албум на групата е от 2018 година – “Book Of Bad Decisions”. Той достигна до номер 16 в престижната класация US Billboard 200. Миналата седмица Clutch се отправиха на турне в Северна Америка в подкрепа на новата си музика.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.