Новата група на Кери Кинг ще може да се сравнява със Slayer

Музиката, която новата група на Кери Кинг прави е „смазваща“ и тя е „на едно ниво с тази, която навремето Slayer правеха.“ Това е мнението на известната американска радиоводеща Ники Блек, която работи в радио „The Bone“ (Кокалът – 107.7 мхц. в района на Сан Франциско). Според Blabbermouth дамата е чула почти всички песни от предстоящия нов албум на групата и е останала адски доволна. 

За целта Кери и съпругата му Айеша са я поканили специално на гости миналата седмица. В петък (29 юли) Ники Блек публикува във Фейсбук страхотна снимка със семейството, в която каза, че светът не е същият без музиката на Slayer, но най-сетне тя очаква 2023 година с нетърпение. Също така дамата твърди, че знае целия състав на групата, но на този етап отказва да разкрие подробности.  Тя разкрива обаче, че е успяла да чуе 8 или 9 нови парчета.

В профила й се зароди и интересна дискусия по този повод. Неин приятел твърди, че най-хубавите песни на Slayer всъщност са написани от покойния Джеф Ханеман, а оригиналният барабанист на бандата Дейв Ломбардо е най-добрият траш барабанист за всички времена. Това  навежда на размисли, че много от хората няма да приемат новата група за достойна за сравнение със Slayer, тъй-като в нея барабанист ще бъде Пол Бостаф (това е потвърдена информация). Ники Блек отговаря така:

Джеф е написал много от най-великите им песни, но съвсем не всичките. Да не говорим, че парчетата всъщност са били писани от Кери и Джеф заедно. Не искам да влизам в спора Бостаф/Ломбардо, защото и двамата са уникални барабанисти, но те няма как да са по-различни един от друг. Лично аз съм в отбора на Бостаф, но това е абсолютно субективно. И за финал – Кери Кинг беше най-важният човек за звука на групата в последните й години, така че каквото и да направи, ще бъде достойно продължение.“

В крайна сметка и аргументите на Ники Блек звучат разумно. С нетърпение очакваме музика от новата група на Кери Кинг и тогава всеки ще може да прецени сам за себе си дали тя е достоен наследник на великите Slayer.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.