Нова музика от Otto – младата банда на Tye Trujillo

Тежката група Otto разпространи своя нов сингъл, озаглавен “Ride Low”. Това е формацията, в която свири Tye Trujillo синът на Robert Trujillo от Metallica. Не е изненада, че и той е хванал бас китарата здраво и не я пуска. Парчето е много силно и може да видите клипа към него тук:

Съставът се състои само от трима младежи. Bryan Noah Ferretti е фронтмен, вокалист и китарист, басът е за Tye Trujillo, а на барабаните се подвизава Ryan Duswalt. Всички те са на възраст между 17 и 18 години!  Още по-интересното е как свирят. Младата група ни готви дългосвирещ албум  в края на тази година, като той ще е продължение на техния мини-албум от 2020 г.

Otto са базирани във Venice Beach (LA, California) и музикалните им корени са заровени дълбоко в траша, метъла и фънка – доста любопитна комбинация. Смесването на тези жанрове на практика създава силен нов музикален стил. Видеото към парчето “Ride Low” е режисирано от Paul Marchand, който е редактор, сценарист и режисьор по професия. Неговият документален филм “Jaco” дебютира на филмовия фестивал SXSW през 2015 г. и след това излезе и на стрийминг платформата Netflix. Продуцент на лентата беше Robert Trujillo

Ето какво споделят младежите за клипа към песента “Ride Low”: “Някъде в Лос Анджелис нищо не се е променило – в далечината се чува перката на хеликоптер, лаят кучета, глъчката от всеобщата лудост се долавя през счупените, еднопластови прозорци в едно горещо лято. Не обръщайте внимание на лихваря, това е град на ангели. И ако не им дадете това, което те искат – ще ви хвърлят право в океана“. Изключително брутално описание, но и песента си я бива. Чакаме новия албум на младата група.

Любопитен факт от живота на Tye Trujillo: Едва на 12 г. той влезе в обувките на басиста на KORN Reginald „Fieldy“ Arvizu, който и зненадващо отпадна от турнето на групата в Южна Америка, поради “непредвидени обстоятелства”. Талантът си е талант. A Fieldy наскоро имаше нови проблеми.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.