Нов сингъл от Five Finger Death Punch, обявиха дата за новия албум

Изключително интересни новини от Five Finger Death Punch. Новият албум на групата “Afterlife” излиза на 19 август. Музикантите споделиха и втория сингъл от албума. Песента се казва “IOU” и около нея също има любопитни факти. Като за начало – може да видите лиричното видео към парчето тук:

Както вече сте се убедили клипчето е доста странно и по-важното е, че хвърля поглед върху предстоящия проект на групата за Метавселена (покрай Зукърбърг май всички се побъркаха в това отношение). FFDP работят от известно време върху него. Става дума за интерактивен виртуален свят, който ще е достъпен за членовете на фен клуба на групата. Нещо повече, той ще може да бъде изигран от феновете. Създаден е с помощта на последната версия на Unreal енджин (много популярна платформа за правене на видеоигри) и вероятно ще ни предложи фотореалистично виртуално преживяване. Това ще е един вид продъжение на съществуващата апликация на групата за членовете на нейния фен клуб. Въпросната може да бъде свалена от следния адрес. Доста, доста любопитно.

Новата песен е пълна с енергия, брутални барабани и класическата FFDP агресия на фронтмена Айвън Мууди.

Ето какво каза за новия албум китаристът на групата Золтан Батъри:

“Към днешна дата ‘Afterlife’ вече e любимият ми албум. За нас той е девети дългосвирещ, така че имаме легиони лоялни фенове по света. Нашето емблематично звучене е добре познато. То е отправната ни точка, винаги се връщаме към него в крайна сметка. Така сме свободни и да експериментираме, защото в крайна сметка знаем как трябва да звучим. В резултат на всичко това се получи уникален албум. Много по-разнообразен от всичко досега. В същото време се усеща и много по-единен и обединен в музикално и лирично отношение. Не сме планирали да правим концептуален албум, но толкова се вживяхме в това да нарусуваме по-пълна картина,че започна да се усеща като концептуален.

Ами метавселени и чудеса, остава само да издадат книжна трилогия и телевизионен сериал към него. Това в кръга на шегата, разбира се, чакаме го с нетърпение. Дотогава може да си припомним и чудесния едноименен сингъл:

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.