Николо Коцев представи новата музика на Kikimora ексклузивно в Z-Rock

Създателят на Kikimora Николо Коцев и вокалът Никола Здравков гостуваха на Елена Розберг в „Голият Обяд“ по-рано днес, с ексклузивно представяне на новата им музика първо в ефира на Z-Rock!

Николо Коцев беше подготвил специален микс за слушателите на Рок Радиото на България, в който предпремиерно чухме „Hit and Run“ и „Spell of Love“.

Новият албум на бадата ще се казва For a Broken Dime и ще съдържа 10 композиции на английски. Музикантите обещаха модерно, „down to the roots“ звучене, с ниско настроени китари и богат инструментален фундамент – бас, Хамънд орган, барабани, пиано и синтезатори

А на 16-ти ноември от 20 часа в Sofia Live Club ще се състои и една от редките клубни изяви на Кикимора. В един от последните си концерти за годината, групата ще изсвири някои от новите композиции.

Разбира се, Елена веднага видя възможността да ви представи Николо Коцев така, както никога досега не сте успявали да го опознаете и го покани на откровен разговор в Radiocast. Той ще бъде следващият ѝ гост в подкаст платформата и въпреки опитите ни, не успяхме (засега) да изтръгнем от нея повече от възхитеното „нямаш представа какви невероятни рок истории ми разказа!“ Имайки предвид колко легендарни гости и събеседници е имала Елена, нямаме търпение да чуем за какво са си говорили (и каквото научим, веднага ще споделим с вас, разбира се!)

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.