“Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев

Б.Т.Р. продължават традицията да работят с големите имена в рока, този път от българската сцена и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от Щурците.  Съвместният им проект е красива песен за стойностните неща в живота, озаглавена Не за мен. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р. Парчето е супер свежо и може да го чуете/видите тук:

В Не за мен може да се насладим на двата основни гласа на Б.Т.Р.Атанас и Славчо, както и на   гласовете на ЩурцитеКирил Маричков и Валди Тотев.

„Славчо е като главния герой от сериала Всички обичат Реймънд – не може нищо да му се откаже, толкова е сърцат….”  коментира Кирил Маричков. Той добавя: “Просто ми хареса песента, ако не я бях харесал щях да намеря начин да откажа! Тя е в малко битълсов мелодичен стил и може би затова му е хрумнало на Славчо да ни покани с Валди!”

Валди Тотев пък определя песента и работата към нея като „… едно затвърждаване  и продължение на дългогодишното ни приятелство с Б.Т.Р.

Видеоклипът на Не за мен, уловил непринудената атмосфера на приятелски дух в работния процес, вече е факт. Режисьор на видеото е Боян Карамфилов.

„Не за мен” е част от 13–ия албум на Б.Т.Р. –  „Пъзел“, който предстои да бъде представен с концерт – премиера  на 13 октомври в зала 1 на НДК.

* Концертът е с подкрепата на НФК и ще се проведе при всички необходими противоепидемични мерки. 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.