Най-старият мото клуб у нас празнува юбилей с „Varna Rock Adventure“

Варна, парк Аспарухово, 13-15 август

Лятото е време на горещи емоции и незабравими изживявания. Едно от най-запомнящите се рок събития тази година ще е 30-годишният юбилей на най-стария мото клуб у нас „Братя във вятъра“. Мотоциклетистите ви канят на своя рожден ден в дните от 13 до 15 август, Варна, чийто парк Аспарухово ще бъде запазена територия за „Varna Rock Adventure“. Фестивалът ще събере на една сцена легендите в българския рок Ахат, Милена, Васко Кръпката, Епизод, Фабричен дефект и още 11 банди, за едно истинско рок приключение с вход свободен. Медиен партньор на рок приключението е Z-Rock.

Но мотоциклетистите от „Братя във вятъра“ няма да забравят и своята благотворителна дейност, която през годините е помогнала на мнозина. Тяхната страст са моторите, но тяхната кауза са тези, които се нуждаят от помощ. Затова „Varna Rock Adventure“ ще бъде събитие с кауза. По време на фестивала ще се набират средства за Клиниката по детска клинична хематология и онкология към УМБАЛ „Света Марина“ във Варна. На територията на фестивала ще има поставени урни, в които всеки, който желае може да дари средства.

Част от продажбите на рекламни материали също ще отидат за благотворителната инициатива. В онкологичното отделение на „Света Марина“ се лекуват деца от цяла Източна България. Това е една от трите клиники в България за диагноза и лечение на деца с кръвни и ракови заболявания. Скъпите медикаменти се осигуряват от държавата, но консумативите и апаратурата – не. А те са изключително важни за лечението и възстановяването на малките пациенти. Средствата, които ще се набират, ще се използват за закупуването на инфузионни помпи, стативи за свободно придвижване на децата и интензивни болнични легла.

Мотоциклетистите от „Братя във вятъра“ са партньори на екипа на детската клиника и вярват, че заедно можем да помагаме, докато се забавляваме. „Varna Rock Adventure“ – БЪДИ ТУК! БЪДИ РОК!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.