Най-слушаното радио в София e Z-Rock – Рок Радиото на България!

Според последните представителни рейтинги на GARB, получени на 1 октомври, Z-Rock e бил предпочитаната радио станция в София през август. Рок радиото се нарежда на първа позиция в София по слушаемост в категория 15-69, както и в сектора на средна дневна слушаемост в същата възрастова група.

Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock остава без аналог сред българските радиоформати. През ефира на радиото са минали с лайв изпълнения и интервюта емблематични български и световни рок легенди като Sully Erna, Ronnie Romero, John Lawton, Bobby Rondinelli, Chuck Billy от Testament, екипът на Intelligent Music Project, Б.Т.Р., Обичайните заподозрени, Joey DeMaio от Manowar, Николо Коцев, Jeremy? и много други музикални легенди.

Тази есен единствената дама в Рок Радиото на България предаде ефирната щафета за 5 месеца на своя колега и добър приятел Тони Георгиев – емблематичен глас от ефира на Радио FM+. Истински творчески рестарт и много нови контакти и проекти очакват Елена Розберг в Амстердам, където тя ще получи своята магистърска степен по Културна дипломация.

В ефира и онлайн може да слушате любимите си водещи: Георги Згуров-Гурко, Тони Георгиев, Краси Москов, Звезди Керемдичиев, Стоян Цонев.

Z-Rock е част от радио групата на „Фреш Радио Груп“, заедно с Радио Fresh!, Радио FM+ и Melody. Програмното съдържание на групата се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите.

Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи. В нея работят над 50 души, а дружеството се гордее с изключително ниското текучество на кадри в последните години и високия образователен и професионален ценз на екипа.

Z-Rock – Рок Радиото на България!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.