Най-обичаните песни на Sting в нова ремастерирана версия

Музикалната кариера на Sting започва с The Police – бандата, която внася нова вълна от рок с елементи на пънк, реге и джаз. След девет години, пет албума, четири турнета и редица отличия, The Police се записват в историята на световната музика като една различна и много успешна банда, а Sting поема по пътя на солова кариера, която го отвежда до нови музикални висоти.

В първите си години като солов изпълнител той създава и записва песни, които се утвърждават като световни хитове и ги обединява в албум – Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994. Колекцията излиза за първи път през 1994 и повече от 2 десетилетия по-късно е един от най-продаваните албуми не само в музикалната кариера на Sting, но и в историята на световната музика.

Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994 – съдържание:
When We Dance
If You Love Somebody Set Them Free
Fields of Gold
All This Time
Englishman in New York
Mad About You
It’s Probably Me
They Dance Alone (Cueca Solo)
If I Ever Lose My Faith in You
Fragile
We’ll Be Together
Moon Over Bourbon Street
Love Is the Seventh Wave
Russians
Why Should I Cry for You
This Cowboy Song
Fragilidad

Днес е премиерата на ремастерираната версия на Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994 – албумът с любимата на няколко поколения музика. Част от 17-те песни в колекцията, издадени в периода 1984 – 1994, са „Fields of Gold“, „Fragile“, „Englishman in New York“, „If I Ever Lose My Faith in You“, „Mad About You“ и „When We Dance“.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.