Най-мащабната витрина на автоиндустрията отново е в България – спечели двоен билет за Автосалон София 2022!

След 2 годишно очакване, Автосалон София отново е тук!

Не пропускайте автомобилното събитие на годината и възможността да видите над 250 автомобила, над 100 фирми-изложители и над 100 за тест драйв, много технологични новости и авто премиери.

Включете се в играта на Радио Z-Rock и можете да сте един от първите посетители, които ще видят новите модели по време на предпремиерния ден на Автомобилния салон София на 3-ти юни в Интер Експо център.

Как? Дайте отговор на въпроса за деня с коментар под публикацията във facebook страницата на Радиото, а в края на работния ден, в предаването „Hijack Show“, водещият Краси Москов ще изтегли един от всички участници, дал верен отговор, който ще грабне не една, а ДВЕ покани за деня на откриването на Автосалон София 2022 на 3-ти юни, защото тази емоция е за споделяне!

Пожелаваме успех на всички!

Международният автомобилен салон София 2022 ще се проведе от 3-ти до 12-ти юни в Интер Експо Център. Над 100 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена площ ще представят най-доброто, което автомобилната индустрия може да покаже.

Много технологични новости и автомобилни премиери очакват посетителите на 25-то издание на автомобилния салон в София. Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – хибридни, plug-in и изцяло електрически. Международният автомобилен салон в София е между най-престижните изложения в региона и едно от 12-те изложения в света, включени в официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), наред с автосалоните в Париж, Мюнхен, Женева, Детройт, Токио.

Запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други. Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, забавления, приятни награди и изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението, попълнил анкетна карта, по традиция ще има шанс да стане щастлив собственик на автомобил по избор.

Участници: AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, FORD, GREAT WALL, HARLEY DAVIDSON, HAVAL, HONDA, JAGUAR, KIA, LAND ROVER, LEXUS, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TRIUMPH, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др. Има много нови участници, както и съвсем нови марки за българския пазар, чиято премиера в България ще се състои на изложението.

Тази година сред експонатите ще бъдат и някои от най-впечатляващите мотоциклети – HONDA, PEUGEOT, SILENCE. Запазено място в изложението имат също производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Автомобилен салон София 2022 се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия в България от форумите досега.

Работно време:
Прес и бизнес ден – 03 юни 2022
Изложение – 04 – 12 юни 2022 г.
Местоположение – Интер Експо Център
Работно Време – 03.06.2022 – 10:30 – 19:30
двата уикенда / 10:00 – 19:30ч.
делнични дни / 10:30 – 19:30ч

Още информация за Автосалон София 2022 вижте на sofiamotorshow.bg.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 30.05-01.06.2022

Списък на спечелилите:
30.05 Николай Масалджийски
31.05 Iliyan Stoev
01.06 Rositsa Asenova

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.