Наближава последното шоу на Slayer в София, част от прощалното „Final World Tour“

Последният концерт на Slayer в България ще се състои на 11 юли 2019 на удобната и просторна локация в парка на летище София от 19.00 часа.

На него са поканени всички родни метъл фенове, както и тези от Сърбия и Македония, където „Final World Tour“ няма да мине. Легендарните музиканти и огромният им екип пристигат за запомнящ се концерт с внушителна продукция, с впечатляващ сценичен декор, светлинно шоу и съпътстващи екстри, като обещават звук, който да не покаже милост и към най-взискателните и грамотни по темата експерти, каквито са немалка част от метъл феновете.

След като тази година американските траш метъл титани обявиха, че се оттеглят от сцената с прощално световно турне, бе редно то наистина да включва възможно най-много точки на земното кълбо. И така в момента Slayer с подкрепата на съмишлниците от Lamb Of God, Anthrax и Obituary претопяват остатъка от напълно разпродадени концерти от едномесечната европейска обиколка, планирана като финална. Турнето на Slayer обаче беше удължено и периметърът на действие разширен, като в графика на бандата за 2019 вече има не само концерти в Южна Америка, Австралия и Япония, но и още дати на Стария континент. Там е и датата за шоуто в София, където специален гост ще бъдат Satyricon.

Slayer са без съмнение най-големите в траш метъла в световен мащаб, създали вечни траш класики като „Show No Mercy“, „Raining Blood“, „Angel Of Death“, „South Of Heaven“, „Dead Skin Mask“, „War Ensemble“… Това ще е историческо по рода си събитие, което задължително трябва да бъде посетено от всеки метъл фен. Следващ път няма да има. Елате да куфеем като за последно!

В продажба са пуснати и ограничен брой „Приоритетни“ билети, които ще дават право на най-верните феновете да влезнат 30 минути преди офицалното отваряне на вратите и да заемат първи местата непосредствено пред сцената.

Билети по куриер с наложен платеж: 0886 126 995
Билети на каса: в магазин На Тъмно в София, ул. Иван Вазов 13
Билети онлайн: през PaySera Tickets на bit.ly/SlayerBulgaria, както и в системата на Ticketportal.bg.

Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 19ч. на 11 юли 2019.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.