Наближава благотворителният фестивал „Побит Камък“ 2022

За 12-ти път парк „Побит камък“ до с. Нови хан ще посрещне феновете на рок музиката.

Тази година организаторите от мото клуб „Калашниците“, са решили изданието на фестивала да е под надслов „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и в него да вземат участие едни от най-любимите родни рок имена.

Мероприятието, както всяка година, ще бъде благотворително – този път в подкрепа на петгодишната Стаси, като средствата от фестивала ще помогнат за рехабилитацията, от която има нужда, във връзка с диагнозата ѝ детската церебрална прализа – спастична диплегия. В предното издание на фестивала, организаторите дариха над 22 000 лева за необходимите медицински процедури на 3-годишния Георги Петров.

Събитието ще се проведе в два поредни дни. На 1-ви юли феста ще открият рок група Елит, следвани от Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, а петъчната вечер ще закрият вечните Сигнал.

Програмата в съботния ден ще започне с почетна обиколка до паметника на писателя Елин Пелин в едноименния град. В съботния следобед ви очакват много забавни мотоигри и благотворителен търг, а за музиката ще се погрижат групите Конкурент, Диана Експрес и още големи български изпълнители, които засега организаторите запазват в тайна. По време на мероприятието, „Калашниците“ са ви подготвили още изненади, безкомпромисен кетъринг, студена бира и шум на мотори.

„Калашниците“ ви очакват в първия уикенд на юли (01-03.07.2022) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.