„Мустакат“ месец по Z-Rock с подкрепата на Pringles

И през този ноември мъжете ще оставят самобръсначките и пускайки мустак, символично ще заявят, че истинският мъж държи на своето здраве, грижи се ежедневно за него и не подценява профилактиката.

Историята на идеята за Мовембър води началото си още от 1999 и е свързана с група младежи в Аделаида, Австралия. Самата дума „мовембър“ е комбинация от австралийската разговорна дума за мустак „мo“ и месец ноември на английски (November).

Инициативата с пускането на мустаци през ноември е обвързана с благородна кауза – борбата срещу рака на простатата. Заболяването е все по-често срещано и застрашава голяма част от мъжете. Нараства и броят на депресивните състояния, както и други здравословни проблеми, типични за съвременния мъж.

А кое е радиото, чиято аудитория има изключително много мъже – естествено, Z-Rock. Затова ние, с подкрепата на Pringles, ще им напомним, че мъжествеността върви ръка за ръка с профилактиката на мъжкото здраве.

Не пропускайте да си спечелите и награди през ноември, като участвате в играта по Z-Rock. Всяка седмица ви питаме нещо, свързано с „мустакатия“ месец и очакваме отговорите ви в нашата facebook страница. Жребий ще определя печелившия в понеделник, сряда и петък за редовните награди – вкусна награда от Pringles. В края на играта двама късметлии ще си поделят голямата награда: Braun Тример за брада и коса BT7240 и Braun мултитример MGK7221. За още награди, посетете pringles.com.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-26.11.2021

Списък на спечелилите:
01.11 Борис Ненчев
03.11 Jordan Stamenov
05.11 Гергана Кузмич
08.11 Evgeniy Stoyanov
10.11 Iva Rudarska
12.11 Yani Kirov
15.11 Димо Желев
17.11 Svetlozar Hristov
19.11 Юлита Николова
22.11 Невена Александроваа
25.11 Николай Даскалов
26.11 Станислава Стефанова
Braun тример за брада и коса: Тоника Димитрова
Braun мултитример: Петър Геов
  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.