„Мустакат“ месец по Z-Rock с подкрепата на Pringles

И през този ноември мъжете ще забравят за самобръсначките и, пускайки мустака си символично, ще заяват, че истинският мъж държи на своето здраве, грижи се ежедневно за него и не подценява профилактиката.

Историята на идеята за Мовембър води началото си още от 1999 и е свързана с група младежи в Аделаида – Австралия. Самата дума „мовембър“ е комбинация от австралийската разговорна дума за мустак „мo“ и месец ноември на английски език (November).

Инициативата с пускането на мустаци през ноември е обвързана с благородна кауза – борбата срещу рака на простатата. Заболяването е все по-често срещано и застрашава голяма част от мъжете. Нараства и броят на депресивните състояния, както и други здравословни проблеми, типични за съвременния мъж.

А кое е радиото, чиято аудитория има изключително много мъже? Естествено, Z-Rock. Затова ние, с подкрепата на Pringles, ще им напомним, че мъжествеността върви ръка за ръка с профилактиката на мъжкото здраве.

Не пропускайте да си спечелите и страхотни награди през ноември, като участвате в играта по Z-Rock. Всяка седмица ще ви питаме нещо, свързано с „мустакатия“ месец. Следете за въпросите в ефир, но ще отговаряте на тях в нашата facebook страница. Верните отговори участват в жребий за 4 бр. седмични награди от нашия „мустакат“ приятел Pringles, a в края на играта и за голямата награда – BRAUN мултитример.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 04-29.11.2019

Списък на спечелилите:
Седмица 1: Stoian Bibishkov
Седмица 2: Миглена Петрова
Седмица 3: Станислав Сариев
Седмица 4: Ана Чернева
Голяма награда: Ivo Grigorov

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.