Muse се завръщат с новата песен „Won’t Stand Down“

Muse се завръщат днес с чисто новото парче „Won’t Stand Down“.

Продуциран от Muse и миксиран от Дан Ланкастър (Bring Me The Horizon, Enter Shikari), „Won’t Stand Down“ е химн от контролиран хаос, готов за арените, с тежки китари и подходящи дисторшъни, засилващи удрящи в целта текст на Мат Белами, който разказва за връщането на собствената си сила.

„“Won’t Stand Down“ е песен за отстояването на позицията си срещу хулиганите, независимо дали на игрището, на работа или където и да било. Да защитиш себе си срещу принудата на социопатските манипулации и да посрещнеш бедите със сила, увереност и агресия“, коментира Белами.

Muse отбелязват двадесетата годишнина от Origin Of Symmetry с издаване на Origin Of Symmetry: XX Anniversary RemiXX

„Won’t Stand Down“ излиза с официално видео, режисирано от печелилия награди режисьор Джаред Хоган (girl in red, Joji) и заснето в Киев, Украйна. Визуализацията съдържа крехка, мистериозна фигура, която изсмуква колективната енергия на тъмна армия, за да я превърне в по-висше същество.

През лятото Muse ще се впуснат в големи европейски фестивални участия, които включват и хедлайнърски сет на Isle of Wight Festival – първото им британско шоу от почти три години.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.