Местят концерта на Fleshgod Apocalypse и Ex Deo през 2022

Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 и постоянно лошата епидемиологична ситуация, концертът на Fleshgod Apocalypse, Ex Deo, Irony Of Faith и Chaoseum се отлага за 2022, обявиха организаторите. Новата дата в София е 21 октомври 2022, отново клуб Mixtape 5 от 19:00 часа. Всички закупени до момента билети ще важат без презаверка.

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, както и в Български пощи, билетна каса на Eventim на ул. „6-ти септември“ 58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента билетите са на цени от 35 лева. В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по-скъпо с няколко лева.

Както знаете, парите за билетите на събития организирани от BGTSC стоят при билеторазпространителите и не се третират като печалба или използват за оборотни средства! Затова, ако новата дата не ви е удобна, от 15 октомври 2021 до края на тази година започва да тече следната процедура за връщане на билети:
– сумите за билетите, закупени от партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
– билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg.
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30 декември 2021.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.