Mastodon пуснаха собствена туршия на пазара

Mastodon може да са една от най-добрите метъл групи на 21 век, но освен това излиза, че имат и изтънчен кулинарен вкус. Бандата съвсем официално обяви, че се впуска в бизнеса с туршии и сподели собствена серия с кисели краставички и люти чушки, която може да бъде поръчана като мърчъндайз от техния сайт. Всеки член от групата си има собствена серия, която е доста различна от останалите. На всичко отгоре снимките с бурканите са с тежък грим в стил Kiss. Цирк голям.  

За да не мислите, че нещо сме превъртели в тези жеги, туршията може да бъде поръчана от този адрес: https://www.mastodonmerchstore.com/kellys-death-pickles

На всичко отгоре към момента изглежда, че цялата серия вече е била изкупена (един буркан е 10 долара).

За култовата група предстои гoлямо турне в Северна Америка с Lamb of God и съпорт от Kerry King, но преди това бандата се съюзи с базираната в Атланта фирма за люти туршии Kelly’s Death Pickles. Много е забавно как всеки музикант получава свой собствен вкус и наименование на серията.

Например фронтменът Трой Сандърс е намигнал пиперливо към собствената си супергрупа Killer Be Killed, като неговата туршия е озаглавена “Diller Be Dilled” (от англ. ‘dill’ – копър). В случая серията е кисели краставички с копър и чесън. Китаристът Бил Келихър получава серията “Dead and Butterslax” (вкус на традиционния сладък хляб и кисели краставички с масло и подправки). Положението вече става по-сериозно при барабаниста Бран Дейлър и неговата серия “JalaBranno Dill” – кисели краставички с чушки халапеньо. На финала играта тотално загрубява със серията на Брент Хиндс“Dill with the Devil”. Тук вече имаме чушката-рекордьор по лютивост в света – Каролина рипър, която е в буркан с кървавочервена марината, заради парченцата цвекло, с които е примесена. Цялата серия изглежда много любопитно и вкусно. Да не говорим, че всичко това идва със следната забавна реклама към него:

Както вече споменахме – групата се отправя на турне на 19 юли по случай 20-години от излизането на албума им “Leviathan”. Пожелаваме им успех.

 

Симеон Чешмеджиев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.