Maneskin спечелиха наградата на MTV за най-добро рок парче

Италианската рок група Maneskin получи своята статуетка от тазгодишните видео и музикални награди на MTV (VMA). Групата бе номинирана за най-добра рок песен за “The Loneliest” и успя да изпревари конкуренцията (в лицето на Metallica, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Linkin Park, Muse). Италианците бяха една от много малкото рок банди на тези награди, които свириха на живо, но пък направиха достойно изпълнение на последния си хит “Honey (Are U Coming?)”.

Maneskin успяха да се възползват максимално от своя момент и забиха здраво на тазгодишните MTV VMA’s. Публиката беше на крака, а въздушна целувка им изпрати мега звездата на поп сцената Тейлър Суифт. Изпълнението им от вечерта може да видите тук:

Фронтменът Дамиано Дейвид беше взел доста интересно артистично решение и пееше с голяма камера в ръка, като успяваше да предава видео, докато пее. Получи се интересно изпълнение, което успя да запечата и въздушна целувка към него от Тейлър Суифт. Песента “The Loneliest” свърши своята работа и спечели в категорията, в която беше номинирана, но Maneskin не можаха да вземата максимума от вечерта, след като не успяха да спечелят и в категорията Група на годината“.

Тази година нямаше сериозни издънки по време на изпълнението им. Миналата година се наложи MTV спешно да цензурира изпълнението на песента “Supermodel” на групата, след като “горнището“ на басистката Виктория Де Анджелис окончателно се разпадна, а костюмът на вокала Дамиано разкриваше прекалено много в гръб.

 

Симеон Чешмеджиев

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.