Mando Diao с концерт в София през декември

Алтернативната банда Mando Diao пристига за концерт на 9 декември тази година. След предизвикателен период в своята кариера, през 2017 шведите издадоха осмия си студиен албум Good Times, който те самите определят като манифест на любовта и приятелството. Изявата им в Sofia Live клуб е по покана на Loud Concerts.

Билетите за изявата на Mando Diao влизат в продажба от днес, 26 септември, в мрежата на eventim.bg и партньорите им. Цената е 50 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Създаването на Mando Diao датира от 1999 година, а пробивът на международната сцена става факт с издаването на втория албум Hurricane Bar (2004). Успехът им се дължи на характерния стил, който развиват през годините, смесвайки поп, мод, соул и брит поп елементи в музиката си. Третият албум, Ode to Ochrasy, излиза през август 2006, последван от DVD-то „Down in the Past“. През 2007 групата издава четвъртия си албум Never Seen The Light Of Day, а две години по-късно и продукцията Give Me Fire. От него е и култовият сингъл „Dance With Somebody“, който се превръща най-продаван сингъл на Mando Diao досега.

Infruset излиза през октомври 2012 и това е първият албум на шведски език. Творбата включва десет поеми на родния им поет Густав Фрьодинг, превъплатени в музика и се задържа 17 седмици на първо място в Швеция. През 2014-а излиза денс електронната тава Aelita, последвана от проблеми и хаос в бандата, преди издаването на актуалната продукция от миналата година Good Times. Бандата е известна с наелектризиращите си изпълнения на живо и непрестанно пътува по турнета и фестивали.

Българските фенове на Mando Diao ще имат удоволствието да ги гледат на живо на 9 декември в Sofia Live клуб. Началото на концерта е 20 часа.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.