Маймунарника представя 4 пълноценни концерта – в един ден, на една сцена

На 14-ти юни, петък, на сцената на Маймунарника ще се качат Дует ША-ША, СърМата Хари, Обратен Ефект и КОНТРОЛ като равноправни изпълнители. Няма подгряващи, няма звезди и хедлайнъри. Всяка една от групите носи своя заряд и послания, и ще е равноправен участник в събитието.

Акцентът, разбира се, е върху реюниъна на Обратен Ефект, които се сдобиха и с чисто нов китарист – Мартин Събков, не безизвестен на почитателите на твърдата музика в България, както и с участието му в „Гласът на България“. Заредени с творческа „злоба“, Обратен Ефект ще взривят сцената на Маймунарника, а в скоро време трябва да очакваме и нова продукция от групата.

След около 4 години от излизането на последния албум Червената Книга, КОНТРОЛ извадиха през март месец тази година и сингъл, определян като „най-веселата депресия“, със заглавие „Няма Време“. Доста вода изтече от невероятното им участие в концерта „СЕГА ИЛИ НИКОГА“ в зала Арена София и метъл-пънк машините тръпнат в очакване на следващите големи събития, Hills of Rock и още едно, за което отказаха да назоват, но ще е в края на месец август. Може да не се съмняваме, че, както всеки път, ще разтърсят изоснови Борисова Градина на 14-ти юни.

Сърмият Той, СърМата Хари е известен със своята непредвидимост, с която изненадва дори сам себе си и този път ще остане верен на „принципите“ си. Но винаги има какво да се види и чуе от това мега-галактическо явление.

А който е бил на гигове на дует ША-ША знае, че там веселбата е 100%-во гарантирана. Носи се слух, че този път дуетът ще набъбне и на сцената в Маймунарника ще видим значително повече от двамата брилянтни ША-ШАнтави музиканти.

Началото е обявено за 18:00, тъй като, както всеки знае, че Маймунарника има строги правила за край на концертите в 23:00, както и че хора в лошо настроение не се допускат да влизат, а още по-малко да излизат.

All-Merch подготвят нови мърч линии на участниците и ще дойдат въоръжени до зъби с всичко, което бандите предлагат на своите фенове – тениски, потници, шапки, канчета, торби, мешки, значки, дискове, плочи и т.н.

Дата: 14.06.2024г.
Място: Маймунарника
Начален час: 18:00

Билети в мрежата на EpayGo, на касите на EasyPay и на място преди концерта.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.