Luka Šulić от 2CELLOS с концерти в Пловдив и Варна

Суперзвездата Luka Šulić, съосновател и член на прочутото дуо 2CELLOS, идва у нас със своето специално шоу за виолончело и пиано LIVE SUMMER 2021. Виолончелото му ще бъде акомпанирано от младия български пианист – изгряваща световна звезда Евгени Генчев. Спектакълът ще гостува на 6 септември във Варна, Летен театър и на 7 септември в Пловдив – Античен театър.

Концертите са екслузивни, с ограничен брой места. Локациите в България са специално избрани – в театри на открито с необичаен дух и атмосфера, където по традиция двамата музиканти представят емоционалното си шоу и в други места по света.

2CELLOS отбелязват юбилея си с кавър на „Livin’ on a Prayer“

В SUMMER 2021 те ще изпълнят на едни от най-големите рок и поп хитове на всички времена като „Bohemian Rhapsody“, „Nothing Else Matters“, „Numb“ на Linkin Park, „The Sound of Silence“, „Smells Like Teen Spirit“ на Nirvana, „Chandelier“. Програмата им включва и много филмова музика – емблематични парчета от саундтраците на Nuovo Cinema Paradiso, Shallow. Музикантите остават верни и на класическите шедьоври – част от техния репертоар – Spiegel im Spiegel, Nuvole Bianche.

2CELLOS с втори сингъл за годината – кавър на Imagine Dragons

Двамата млади и талантливи музиканти, макар и наскоро събрани, вече са утвърден тандем и покоряват сърцата на музикалните ценители. През 2020 година те представиха кросовър програмата си на уникални места в Европа, едно от които на Nо Border Music Festival до езерата Фузине, сред красотата на Италианските Алпи.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.