Лиъм Галахър сподели миниалбума „Diamond In The Dark“, чуй заглавното парче

Лиъм поддържа лятната енергия, споделяйки новия си мини албум „Diamond In The Dark“.

Той включва версията на Лиъм на класиката „Bless You“ на Джон Ленън, която сега дебютира дигитално, след като първоначално се превърна в култов фаворит на феновете, когато беше пусната във виниловото луксозно издание C’MON YOU KNOW.

Считана за една от най-добрите балади на Ленън, „Bless You“ е трогателна балада с джаз мотиви, която разказва за раздялата му с Йоко Оно и е включена в албума му „Walls and Bridges“ от 1974. Версията на Лиъм на песента засилва нейното прочувствено усещане най-вече с различния вокален стил – такъв, какъвто обикновено не очакваме да чуем от него.

„Пея я много гладко и секси, в стил Марвин Гей, разбирате ли? Много нежно. Това се случва, когато спрете да пиете млечни продукти и да пушите. Станах Марвин Гей!“, коментира Лиъм версията си на „Bless You“.

EP-то също така включва студийната версия на „Diamond In The Dark“, която беше описана от „Clash“ като „изключително наперена – взрив на арогантност, от който струи суровата сила на рокендрола“. Тази сурова сила присъства убедително и в другата песен от EP-то – версията на живо на „Diamond In The Dark“, записана в Knebworth Park.

Успехът на C’MON YOU KNOW означава, че Лиъм вече има четири солови албума #1, след As You Were (2017), Why Me? Why Not. (2019) и MTV Unplugged (2020). Между възраждащата се солова кариера и емблематичната му работа с Oasis, Лиъм вече достигна #1 в класацията за официални албуми в Обединеното кралство с общо дванадесет албума, които обхващат почти тридесет години. Издаден в същия ден като C’MON YOU KNOW, албумът на живо на Лиъм – „Down By The River Thames“, също се класира много добре, дебютирайки на 4-то място.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.