Легендарните PANTERA на живо в София на 26 май 2023!

Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в България за самостоятелен концерт, съобщи току-що ексклузивно в ефира на Z-Rock Стефан Еленков, управител на Fest Team, по чиято покана идват метъл иконите.

PANTERA на живо – немислимата мечта на няколко поколения български фенове на тежките рифове, става реалност на 26 май 2023 в зала Арена София, а билетите влизат в предварителна продажба утре, сряда, в 10:00 сутринта. Всички билети са онлайн, подчерта Стефан, а който иска колекционерски да има билета на хартия, може да го разпечата.

„До последно не се знаеше дали изобщо ще дойдат в тази част на Европа, но ние с колегата от Румъния бяхме изключително настойчиви, затова и това са единствените дати в региона. Заради нашата дата се удължи цялото им турне, тук ще имат и репетиция предния ден“, каза организаторът в „Голият обяд“ на Елена Розберг.

„Засега имаме амбициозни планове за 2023, в момента финализираме преговорите с още няколко големи банди и до средата на декември очаквайте още бомбастични новини“, обеща той, „но се очертава много натоварено и богато лято за българските фенове на всички музикални стилове – от април до септември.“ 

И допълни: „Благодарим на феновете, че ни подкрепиха във всичките ни инициативи и се надяваме да сме ги забавлявали – това е най-главната ни цел. Надяваме се следващата година да им предложим още по-интересни неща. И да продължим да привличаме и младите фенове – бъдещето на концертите и събитията на живо, акакто показа концертът на Arctic Monkeys е в младите хора. Затова имаме няколко проекта, които ще анонсираме скоро, котио ще им представляват сериозен интерес.“

А на какво се надява Стефан за предстоящия концерт? „Много ще се радвам да видя Арената препълнена и да докажем отново, че сме сред най-яките и отдадени фенове в света. И, разбира се, да отдадем заслужената почит на тези музиканти, които толкова години чакаме да видим на живо.“

PANTERA е без съмнение една от най-великите метъл групи на всички времена. Безкомпромисният квартет с вокалист Филип Анселмо, китарист Даймбег Даръл, неговият брат, барабанистът Вини Пол и басистът Рекс Браун, бързо се издига до огромен световен успех през 90-те години на миналия век с множество златни и платинени албуми, разпродадени турнета, брутални изпълнения на живо и четири номинации за „Грами“.

И до днес техните метълшедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – „Cowboys From Hell“, „Vulgar Display Of Power“ и „Far Beyond Driven“, който става №1 в Billboard. Четиримата от Тексас продължават да вдъхновяват множество музиканти по света, като същевременно печелят милиони безумно предани фенове по целия свят. В това число – и българската публика.

Предварителната продажба на билети за концерта на PANTERA в София стартира на 23 ноември в 10:00 сутринта – ексклузивно за членовете на Fest Club. В специална подкатегория на сайта на Fest Team пък, още днес в 10:00, стартира предварителната регистрация. При попълване на данните си, потребителите ще получат уникален код Fest Club ID, който ще получат броени минути преди началото на продажбите, с който ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба, която започва в 10:00 в сряда. Активните членове на Fest Club няма нужда да се регистрират повторно. В петък – 25 ноември, отново в 10:00 сутринта, започва и масовата продажба с цени на билетите от 80 до 160 лв. в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.