Куриозен инцидент по време на концерт на Alice Cooper

Помните ли уникално красивата китаристка на Alice Cooper – Nita Strauss, за която си говорихме преди няколко месеца? Е, типично в стил Камен Донев (“Що ма биеш – щото та обичам!“) легендарният музикант я удари с парче от бастуна си по време на концерт в Северна Каролина на 7 октомври. Разбира се, става дума за нелеп инцидент, а не за нещо, което се е случило нарочно. Nita е добре и не е пострадала сериозно, а на този клип можем да видим неволния инцидент:

Той се случи по време на изпълнение на песента „Feed My Frankenstein“, която е била първа в сетлиста за вечерта. Nita явно e доста корава дама, защото изобщо не спря да свири, а после се оказа, че приема случката с усмивка. Дори самата тя я публикува в своя Instagram профил със следното съобщение: “Когато се  присъединих към групата на Alice Cooper през 2014 година, той ми даде следните три обещания: Ще видиш света. Ще ти бъде платено. Ще получиш шевове. Е, пропусна да отбележи, че може да получа и парче от бастун в главата по време на откриващата песен. И всичко това само в рамките на един ден от турнето. Нищо ми няма.“

Alice Cooper e споделял и друг път, че дава винаги тези три обещания на музикантите си. По думите му е напълно вероятно някой да пострада по време на щурите му шоута: “Всички в тази група имат шевове. Имам ножове на сцената, мечове, цял арсенал. Освен това съм малко невнимателен. Невинаги гледам кой къде е застанал. И понякога някой се приближава твърде близо до мен и го порязвам. Това не са гумени мечове…“

Доста…забавно? Явно си е сериозно предизвикателство да си близо до този човек. От друга страна “ще видиш света“, нищо, че може да го видиш само с едно око. Шегата настрана – двамата всъщност са добри приятели, а за Nita спокойно можем да кажем, че е красивият талисман на групата.

Nita Strauss свири редовно с мистър Alice Cooper от 2014 година. Тогава тя замени Orianthi в групата (австралийски музикант, който е свирил с Michael Jackson). Дебютният албум на Nita Strauss “Controlled Chaos” (Контролиран хаос) излезе през 2018 година. В момента тя пише музика за втория си солов албум.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.