Кори Тейлър сподели видеото към „Beyond“ и подробности за новия си албум

Фронтменът на Slipknot и Stone Sour Кори Тейлър разкри подробности за новия си солов албум, CMF2, заедно с видеото към новия си сингъл, „Beyond“.

Клипът е бил заснет на отдалечена локация в калифорнийската пустиня Мохаве. Режисьор е Дейл „Rage“ Рестегини (работил с Hatebreed, Five Finger Death Punch, Trivium). Самото парче реално датира от около 2006. Тейлър винаги е знаел, че песента е специална, но така и не успява да я развие до пълния ѝ потенциал. Досега.

„Оригинално я написах като агресивна романтична песен, но сега я виждам повече като обединяваща“, обяснява Тейлър. „Привикваща тълпите и уведомяваща ги, че искам музиката ми да ги отведе отвъд това, което вероятно си мислят за мен. Може би имат погрешни представи за мен. Не е като разобличение, по-скоро е като сигнала, викащ Батман, сякаш им казвам „ОК, хайде да обърнем всичко с главата надолу“.

CMF2, който ще излезе на 15 септември, следва соло дебюта на Тейлър, CMFT (2020), част от който беше оглавилия Billboard сингъл „Black Eyes Blue“, както и стрийминг сензацията „CMFT Must Be Stopped“ (с участието на Tech N9ne и Kid Bookie).

„Първият ми соло албум касаеше откъде идвам. Този сега е по-скоро показателен накъде отивам“, добавя Тейлър. CMF2, в който Тейлър пее и свири на лийд и ритъм китара, пиано и мандолина – е продуциран отново от Джей Рустън (Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth), който работи и по албума Hydrograd (2017) на Stone Sour. „Заедно имаме страхотни идеи, разкошна енергия и решителност да опитваме всичко“, коментира Тейлър. „Не ни е страх да се учим един друг – на добрите идеи, но и на лошите; това е нивото на доверие, което имаме помежду си.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.