Концертът на Pyogenesis и Velian е този петък

След емоционалното участие на Sofia Metal Fest, най-после ще посрещнем и така дългоочаквания клубен сет на Pyogenesis.

Ще чуем нова музика от Velian и ще посрещнем за първи път у нас Eric Hutchence – това накратко са част от нещата, които очакваме в последното за тази година официално събитие на BGTSC.

Програмата този петък, 2-ри декември, в клуб „Mixtape 5:, е следната:
18:30 – отварят вратите за публика
19:10 – DJ Eric Hutchence
20:00 – Velian
21:20 – Pyogenesis

Концертът е ексклузивен и ще представи най-доброто от участниците в тази вечер.

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана. Билетите може да бъдат сканирани директно от телефон. Цената им в момента е 30 лева, а в деня на събитието и на входа на клуба ще е 35 лв.!

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба или на gigs@mixtape5.com.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.